Gilla oss

Gilla oss på facebook för att få fler nyheter.

 
 

Kontakta oss

Vill du ha mer information om oss eller om våra sängar?

Tveka inte att kontakta oss per telefon eller e-mail.

  +46 8 767 67 10
  butik@bedfactorysweden.se

Produkter   » KAMPANJ - Sängpaket
KAMPANJ - Sängpaket

Kampanj - SÄNGPAKET

Köp säng och sängkläder paketerat till specialpris - smidigt, eneklt och smart!

För att förenkla valet för just dig har vi satt ihop tre olika sängpaket. I varje sängpaket ingår säng/sängar, bäddmadrass, sängben, täcke, kuddar, madrasskydd, örngott, påslakan samt underlakan.

Sängen är vår storsäljande modell Starbed. Starbed är en modern och prisvärd säng byggd med dubbla spiralsystem för god avlastning, detta tack vare dess dubbla spiralsystem. Sängen har en extra hög ram i botten för att ge sängen ett imponerande högt utseende likt en kontinentalsäng.

Sängpaketets täcke är stoppat med "softfilling", silikoniserad polyesterhålfiber. Stoppningsvikten är 450 gram på enkeltäcke och 700 gram på dubbeltäcke. Täcket är rutstickat och kantat med ett vitt band och gjort i enfärgat vitt bomullstyg av percale med särskild "softfinish". Öko-Tex Standard 100.

Påslakan och örngott är vävda i ekologisk bomullssatin och lakanet i percale. Percale är kammad bomull med EASY-CARE behandling för lättare strykning. Blir snabbt slätt och är lätt att sköta om. Öko-Tex Standard 100.

Madrasskyddet Topcool transporterar bort fukt från din säng och hjälper dig sova skönt och avslappnat. Det är stoppat med SoftCool fiber och har breda resårband som håller madrasskyddet på plats. Öko-Tex Standard 100.

KAMPANJ - Sängpaket

Sängpaket 1 enkelsäng med enkeltäcke
I sängpaket 1 ingår: Starbed 90x200cmSängben runda ...
11 115 :-

KAMPANJ - Sängpaket

Sängpaket 2 dubbelsäng med dubbeltäcke
Kammad bomull med EASY-CARE behandling för lättare s...
20 235 :-

KAMPANJ - Sängpaket

Sängpaket 3 dubbelsäng med enkeltäcken
Kammad bomull med EASY-CARE behandling för lättare s...
21 020 :-