Gilla oss

Gilla oss på facebook för att få fler nyheter.

 
 

Kontakta oss

Vill du ha mer information om oss eller om våra sängar?

Tveka inte att kontakta oss per telefon eller e-mail.

  +46 8 767 67 10
  butik@bedfactorysweden.se

Köpvillkor

Leveransinformation

Bed Factory Sweden försöker alltid se till att du ska få dina produkter så fort som möjligt.

Mindre produkter så som sängkläder, kuddar och täcken levereras via postombud normalt inom 1-4 arbetsdagar inom Sverige. För denna typ av leverans samarbetar vi med Posten och Schenker. 

Större produkter såsom sängar, bäddmadrasser och sänggavlar levereras inom 4-6 veckor. Viktigt att notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige.

Vi levererar alltid fraktfritt om din order överstiger 11 000 kr. 

Levererar Bed Factory Sweden utanför Sverige?

Bed Factory Sweden levererar sängar till hela världen. Kontakta oss om du är intresserad av leverans utanför Sveriges gränser.

Kan jag få leveransen till en annan adress än min folkbokföringsadress?

Ja, det går bra. När du befinner dig i kassan fyller du bara i den adress som du önskar få din leverans till.

Hur kan jag följa sändningen på min leverans?

Du är alltid välkommen att kontakta oss för upplysningar gällande din leverans.

Kan jag önska ett visst leveransdatum för min beställning?

Du kan givetvis önska att visst leveransdatum för din beställning. Det gör du lättast genom att kontakta oss.

Öppet köp och garantier

Hos oss kan du alltid byta eller returnera dina produkter 14 dagar efter uthämtad leverans med full återbetalning enligt Distansavtalslagen. Ångerfristen börjar löpa från den dag du har tagit emot varan. För att kunna byta eller returnera produkter så måste de vara oanvända och i originalförpackning. Varan skall alltså återsändas i väsentligt oförändrat skick. Viktigt att notera att för sängar får plasten ej vara borttagen om en retur ska vara giltig. Detta på grund av hygieniska skäl samt allergier som kan orsakas av husdjur och liknande.
 
Om du vill returnera eller byta en vara vänligen kontakta oss och ange ditt namn och ditt ordernummer. När vi har mottagit och godkänt returvaran så kommer vi efter dina önskemål antingen leverera en ny vara eller ge dig full återbetalning.

Eventuella skadade produkter ska rapporteras så snart skadan upptäcks.

Vi erbjuder alltid 25 års garanti på ram- och spiralbrott. På ställbara sängars motordelar gäller 5 års garanti.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Betalningsinformation

Hur handlar jag här?

Du gör själv din beställning. Genom att klicka på knappen Köp vid en produkt läggs den i din kundvagn. Kundvagnen finner du längst upp till höger på skärmen. Från kundvagnen kan du klicka dig till kassan där du fyller dina uppgifter och genomför köpet. Vi hjälper dig gärna att genomföra ditt köp via telefon. Du når oss på telefonnummer 08-767 67 10.

Är alla priser inklusive moms?

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor och inkluderar alltid moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på webbplatsen utan föregående avisering.

Hur fungerar säkerheten?

Alla betalningsalternativ som vi erbjuder är säkra, och all hantering av dina uppgifter sker krypterat med högsta säkerhetsnivå genom våra partners.

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer, och godkänner samtidigt att vi sparar och använder dessa för att fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst. Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Vilka olika betalningssätt erbjuds?

Vi erbjuder ett flertal olika betalningsalternativ; kortbetalning, fakturabetalning, direktbetalning via BG/PG samt mot postförskott.

När debiteras mitt kort om jag väljer att betala med det?

Ditt kort debiteras omgående. I dagsläget har vi inte någon möjlighet att reservera ett köp fram till att varan levereras.

Får man något kvitto på sitt köp?

Din orderbekräftelse, som du får av oss via e-post efter att ditt köp har genomförts, fungerar både som kvitto och garantibevis. Om du har närmare frågor är du alltid välkommen att kontakta oss

Finns det möjlighet att ändra eller avbryta min order efter att jag har lagt den?

Självklart hjälper vi dig gärna ifall du vill ändra något gällande din order, både vad gäller tillägg eller borttagning av produkter. Kontakta oss för att få hjälp med det här. Om du avbryter din order och har betalat med direktbetalning kan det ta upp till tre dagar innan pengarna är tillbaka på ditt konto.